Мътно е ТВ бъдещето на Гала. През юли нейното предаване На

...
Мътно е ТВ бъдещето на Гала. През юли нейното предаване На
Коментари Харесай

Свалят Гала от ефир, бъдещето й твърде неясно

 Мътно е ТВ бъдещето на Гала. През юли нейното предаване " На кафе " ще бъде свалено от екрана на Нова тв разкриват осведомени. Тази година отпуската на водещата ще стартира прибързано, като ориста на утринното шоу към момента е незнайна. Хора от екипа разкриват, че съкращенията в него към този момент са почнали. Първа изхвърча дамата на Маги Халваджиян - Кремена, която бе дълготраен стилист на предаването. 

Тъй като бюджетът бил сгънат, а рейтингът - неудовлетворителен, не било изключено от есента " На кафе " въобще да не участва в програмната скица на Нова, а Гала да остане безработна. Дори предаването да има нов сезон, сигурно екипът ще бъде понижен до най-малко, а русокосата водеща към този момент треперела за мястото си. 

Плевенчанката претърпя един път шока да е безработна, откакто в края на юли 2005 предаването й бе свалено от ефир. Тогава " На кафе " не се излъчваше цели 4 години, в които Гала бе потънала вдън земя. През февруари 2009 обаче тя и шоуто й се завърнаха триумфално на екран, а 11 години по-късно тв ветеранката към момента се има за несменяема в сектора. 

Години след дългата пауза на " На кафе " самата Гала призна, че това е бил един от най-трудните интервали в живота й, от който излязла извънредно трудно. Тогава депресията за първи път почукала на вратата й, откакто ненадейно се оказала без работа и без пукнат лев. И в този момент не е изключено да я застигне същата орис, защото рокадите в малките екрани в последно време зачестиха. 

" Много ми е мъчително, че ме махнаха от " На кафе " и сега не работим там с моята асистентка. Но подобен е моментът за малкия екран - постанова се да се работи със съкратени бюджети. И за жалост доста хора са в моята обстановка, това не е вест. Няма по какъв начин да кажа, че не ми е доста, доста мъчително, тъй като аз съм от основаването на малкия екран, още като беше кабелна, а да не приказваме, че за нас с Гала " На кафе " ни е като детенце, основано с цялата ни обич ", разяснява първата изхвърлена от предаването Кремена Халваджиян, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР